Hur uppdaterar jag min karta med Senaste Kartgaranti? (MyDrive Connect)

Uppdaterad: 2015-04-22 04:05 PM

Den här sidan gäller för navigeringsenheter som uppgraderas med MyDrive Connect. Vilken programvara behöver jag för att uppgradera min enhet?

När du köper en helt ny TomTom-navigeringsenhet kan det hända att det finns en nyare version av kartan eftersom vi tillhandahåller nya kartuppdateringar var tredje månad.

Vi vill att du alltid börjar din körning med den senaste kartan. Om en nyare version av din karta blir tillgänglig inom 90 dagar efter det att du använt din navigeringsenhet för första gången kan du ladda ner kartuppdateringen kostnadsfritt. Se till att du får ut mesta möjliga av din 90-dagars Senaste kartgaranti genom att omedelbart ansluta din TomTom-navigeringsenhet till en internetansluten dator.

Kontrollera Senaste kartgaranti

Om du vill kontrollera om det finns en nyare karta följer du anvisningarna nedan.

1. Se till att du använder den senaste versionen av MyDrive Connect. mer

2. Anslut navigationsenheten till datorn. Slå på enheten.

MyDrive Connect startar och söker automatiskt efter en nyare version av kartan. Om du är berättigad till Senaste kartgaranti får du ett erbjudande från MyDrive Connect om att ladda ner den senaste kartan.

Bild
  3. Om du vill ladda ner och installera den nya kartan klickar du på Fortsätt och följer sedan instruktionerna på skärmen.
  4. När installationen är klar stängs installationsskärmen och du omdirigeras till sidan Mitt Innehåll. Statusen i MyDrive Connect ändras till Ansluten och du ser den här ikonen: bild

5. När du ser ikonen MyDrive Connect på din dator och ett meddelande om att installationen är klar på din navigeringsenhet kan du koppla bort navigeringsenheten från datorn.

Du kan nu använda din navigeringsenhet med den senaste kartan installerad.